Inchirieri microbuze Bucuresti si Aeroport Otopeni. Inchirieri Van 9 locuri.

Inchirieri microbuze Bucuresti. Inchiriaza masini 8+1 locuri in Bucuresti Sector 3  si  aeroportul Otopeni

Inchirieri microbuze Bucuresti. Inchiriaza masini 8+1 locuri in Bucuresti Sector 3  si  aeroportul Otopeni. Serviciul nostru de rent a car va poate pune la dispozitia dv, masini de inchiriat, non stop

Masinile inchiriate se vor livra in orice locatie, fara costuri suplimentare.

Beneficiaza acum de super oferta noastra la inchirieri Van 8+1 locuri, preturi mici!

CarsRental ofera Masini de inchiriat Bucuresti rent a car Otopeni si in sectoarele 1, 2, 3, 4, 5, 6 si judetul Ilfov. Cele mai bune tarife de pe piata de rent a car. Doar prin intermediul nostru puteti beneficia de inchirieri auto ieftine pentru aeroportul Otopeni.

Inchirieri microbuze Bucuresti. Rent a Van!

Inchiriaza de la Cars Rental Mercedes Vito Tourer sau Renault Trafic

Parcul auto al firmei noastre dispune de cele mai confortabile si moderne autovehicule. Masiniile sunt dotate cu aer conditionat, airbag-uri, sisteme audio de calitate, GPS, etc. Daca aveti nevoie de inchirieri Dacia Duster Bucuresti pentru a participa la diverse evenimente mondene sau deosebite. Firma Cars Rental va ofera spre inchiriere masini Dacia Logan si nu numai care sa se potriveasca nevoilor dumneavoastra.

CarsRental ofera servicii complete de rent a car in Bucuresti!

Microbuze de inchiriat ieftin in Bucuresti si in tara – raport excelent Calitate / Pret.

Inca din 2002, pentru expertii CarsRental.ro cel mai important aspect al serviciilor de inchiriere auto si microbuze in Romania este satisfactia clientilor. De aceea, societatea CarsRental va propune o gama variata de oferte pentru inchirieri auto (masini si microbuze 8+1) non stop.

Pe CarsRental va puteti baza constant, indiferent de ora la care doriti sa inchiriati un microbuz sau o masina.

TVA-ul, Asigurarea Casco si RCA sunt incluse in preturile de inchiriere auto oferite de echipa CarsRental pentru toti clientii. Rezerva fara avans!

Masini de inchiriat Bucuresti, rent a car Otopeni. Inchirieri microbuze 9 locuri de la CarsRental.