Inchirieri auto Renault Captur Bucuresti

Inchirieri auto Renault Bucuresti

Alegeti Masinile Cars Rental – Inchirieri auto Renault Captur Bucuresti. Inchiriere masini in Bucuresti, Aeroport Otopeni

Puteti alege servicii de rent a car sau o gama variata de inchirieri masini. Renault Megan 4  Dacia Jogger 7 Locuri, Dacia Dokker, Opel Astra, Renault Clio.Renault Captur automat, Inchiriati microbuze 8+1 locuri! Flota auto a firmei CarsRental are cele mai convenabile preturi din zona serviciilor de rent a car.  Oferim cele mai confortabile, de calitate si capabile servicii de rent a car.

Parcul auto al firmei noastre dispune de cele mai confortabile si moderne autovehicule,. Masiniile sunt dotate cu aer conditionat, airbag-uri, sisteme audio de calitate, GPS, etc.

Daca aveti nevoie de inchirieri Dacia Duster Bucuresti pentru a participa la diverse evenimente mondene sau deosebite, firma Cars Rental va ofera spre inchiriere masini Renault Megane, Captur , Clio  care sa se potriveasca nevoilor dumneavoastra. Masinile de inchiriat Renault sunt noi sau foarte bine intretinute. CarsRental ofera servicii complete de rent a car in Bucuresti!

Masini de inchiriat ieftine in Bucuresti si in tara – raport excelent Calitate / Pret.

REZERVARI FLEXIBILE FARA TAXE ASCUNSE. Inchirieri  Renault Captur Bucuresti

Cauti inchirieri auto in Bucuresti sau aeroport Otopeni? Inchiriaza o masina de la Cars Rental!

Inca din 2002, pentru expertii CarsRental.ro cel mai important aspect al serviciilor de inchiriere auto si microbuze in Romania este satisfactia clientilor. De aceea, societatea CarsRental va propune o gama variata de oferte pentru inchirieri Renault Trafic (masini si microbuze 8+1) non stop.

TVA-ul, Asigurarea Casco si RCA sunt incluse in preturile de inchiriere auto oferite de echipa CarsRental pentru toti clientii. Toate acestea pentru a va facilita transportul prin intermediul unui serviciu calitativ de inchirieri masini Bucuresti. De asemenea, firma noastra va ofera masini de inchiriat pentru uz personal in regim de rent a car pe tot teritoriul Romaniei.

Inchirieri auto Renault Bucuresti. Pe CarsRental va puteti baza constant, indiferent de ora la care doriti sa inchiriati o masina.